Vyhodnotenie povianočnej súťaže!

Milé šikovnice, kreatívky, nadšenci korálkovania!

Pred Vianocami sme vypísali súťaž na tému: Čo som vyrobila na Vianoce. Musíme sa priznať, že tu v útulných priestoroch Korálkového sveta sme doslova žiarlili na tie krásne darčeky, čo ste vyfotili a poslali virtuálne do našej súťaže :)

Po čase strávenom žiarlením nasledovali ďalšie ťažké chvíle: museli sme sa rozhodnúť, ktoré tri výtvory vybrať a komu udeliť cenu poroty. Prvé miesto bolo síce jednoznačné kvôli prepracovanosti, kvôli celkovému nápadu aj technickej stránke, ale na ďalšie dve miesta bolo viac než dosť kandidátov. Kvôli tomu sme sa rozhodli, že okrem troch hlavných cien a ceny obecenstva, o ktorú ste sa rozhodli vy sami, obdarujeme ešte aj ďalšie nadpriemerné výkony.

Ceny poroty získali:

1. miesto (darčekový balíček v hodnote 70 EUR): Ružena Srnková

2. miesto (darčekový balíček v hodnote 50 EUR): Veronika Turáková

3. miesto: (darčekový balíček v hodnote 30 EUR): Andrea Verešová

Cenu obecenstva (darčeková poukážka v hodnote 20 EUR) získala Katka Drobná, ktorej krásny náramok sa páči okrem nás aj viac ako 280 ľuďom na Facebook-u!!!

Veľmi sa nám páčili aj výtvory nasledujúcich osôb, a preto ani oni nezaobídu bez pochvaly a darčeka:

Katka Kopecká

Zdenka Michalovičová

Brigi Megová

Zuzka Hake

Adela Kaluhová

Karol Krasňan

Zdenka Durajová

Na záver by sme radi citovali z mailu pána Karola Krasňana, ktorý sa zapojil do súťaže ako jediný muž:

„Dobrý deň, keďže moja manželka nedostáva šperky, lebo ich sama vyrába a ako sa vraví, „obuvníkove deti chodia bosé“, rozhodol som sa ju prekvapiť, a vyrobil som pre ňu na Vianoce náhrdelník zo Swarovski krištáľov, s ktorým by som sa rád zapojil do vašej súťaže.”

Chceli by sme aj touto cestou zagratulovať výhercom, a poďakovať každému za účasť! Dúfame, že sa vám táto malá súťaž páčila, a sľubujeme, že nemusíte dlho čakať na nové, zaujímavé aktivity.

S pozdravom a s prianím pekného dňa:

Kolektív Korálkového sveta

This entry was posted in Súťaže a hry. Bookmark the permalink.

Comments are closed.